Lahjoita

Ryhdy puolustamaan eläimiä ja liity kuukausitukijaksi!

Eläimet kärsivät valtavasti turkistuotannossa. Ahtaat, verkkopohjaiset häkit estävät eläinten lajityypillisen käyttäytymisen. Virikkeettömyys aiheuttaa eläimille häiriötiloja, kuten stereotyyppistä käyttäytymistä ja kannibalismia. Sairaat ja hoitoa vaativat eläinyksilöt ovat tarhoilla myös tavallinen näky. Tämän lisäksi turkistarhojen ahtaat olot mahdollistavat ihmisille vaarallisten tautien muodostumisen.

Suomessa turkistarhaus jatkuu, vaikka valtaosa EU-maista on jo kieltänyt sen. Jos haluat olla mukana varmistamassa, että äänemme eläinten puolesta tulee kuulluksi, ryhdy tukijaksi!

Meillä on nyt historiallinen mahdollisuus lopettaa turkistarhaus. Tarvitsemme siihen sinun apuasi.

Riippumaton eläinoikeustyömme perustuu yksittäisten ihmisten tukeen. Pienikin summa kuukaudessa auttaa eläimiä paljon.

Oikeutta eläimille edistää väsymättömästi eläinten oikeuksia. Tuomme esille eläintuotannon piilotettuja epäkohtia, kampanjoimme näkyvästi eläinten puolesta ja vaadimme epäkohtien korjaamista. Tukijana olet mukanamme puolustamassa ja vaatimassa eläimille parempaa.

Lahjoitukseni:

€/kk

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi