Lahjoita

Jätä jälkeesi rakkautesi eläimiin

Tekemällä testamentin Oikeutta eläimille -yhdistykselle autat eläimiä ja tuet eläinten oikeuksien puolesta tehtävää työtä.

Eläimillä ei juurikaan ole oikeuksia maailmassa, jossa ihmiset ovat nostaneet itsensä valta-asemaan. Eläimiä käytetään surutta ravinnoksi, viihteeksi ja kokeisiin.

Oikeutta eläimille työskentelee sen eteen, että tulevaisuudessa eläimien arvoa ei määriteltäisi ihmiselle koituvan viihteen, hyödyn tai rahallisen arvon mukaan, vaan jokaisella eläimellä olisi arvo omana itsenään, sellaisena kuin se on.

Tekemällä testamentin Oikeutta eläimille -yhdistykselle autat eläimiä ja tuet eläinten oikeuksien puolesta tehtävää työtä. Emme ota toimintaamme tukia valtiolta, vaan kaikki toimintamme rahoitetaan lahjoituksin ja jäsenmaksuin. Olemme yleishyödyllinen yhdistys, joten meidän ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa.

Testamentin voi tehdä kuka tahansa, missä tahansa vaiheessa elämää. Mikäli testamentin muotoilu aiheuttaa päänvaivaa, voit pyytää apua esimerkiksi juristeilta tai pankistasi.

Laillisesti pätevään testamenttiin tarvitaan kahden sellaisen todistajan allekirjoitukset, jotka eivät ole edunsaajina testamentissasi.

Valmis testamentti kannattaa säilyttää varmassa, mutta helpossa paikassa, esimerkiksi tallelokerossa.

Edunsaajan asemassa emme voi antaa neuvoja lainopillisiin asioihin liittyen. Jos harkitset muistavasi testamentissasi Oikeutta eläimille -järjestöä, voit saada kauttamme lakiasiantuntijan maksutonta ja luottamuksellista testamenttineuvontaa sähköpostitse.

Hänet tavoittaa osoitteesta: joonia.streng@strenglaki.fi 

Vastaamme kuitenkin mielellämme muihin sinua askarruttaviin kysymyksiin testamenttiasi koskien, kuten millaista työtä testamenttilahjoituksesi avulla on mahdollista tehdä. 

Ota yhteyttä:

lahjoitukset@oikeuttaelaimille.fi

puh. 044 722 3351

Maija Aro, varainhankkija

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi