Lahjoita

Jätä jälkeesi rakkautesi eläimiin

Tekemällä testamentin Oikeutta eläimille -yhdistykselle autat eläimiä ja tuet eläinten oikeuksien puolesta tehtävää työtä. Pienikin lahjoitus auttaa eläinten kaltoinkohtelun lopettamista.

Eläimiä käytetään surutta ravinnoksi, viihteeksi ja kokeisiin. Eläimet ovat tuntevia ja tietoisia yksilöitä, joilla on oikeus elämään. Oikeutta eläimille työskentelee aktiivisesti sen eteen, että tulevaisuudessa eläimien arvoa ei määriteltäisi ihmiselle koituvan viihteen, hyödyn tai rahallisen arvon mukaan

Tekemällä testamentin Oikeutta eläimille -yhdistykselle autat eläimiä ja tuet eläinten oikeuksien puolesta tehtävää työtä. Työmme ansiosta useat isot yritykset ovat luopuneet häkkikanaloissa tuotettujen munien käytöstä, useat muotitalot ovat luopuneet turkisten käytöstä, olemme edesauttaneet eläinystävällisten elämäntapojen suosion merkittävää kasvua, olemme tuoneet esiin piilotettuja totuuksia eläintuotannosta ja pelastaneet eläinten henkiä nostamalla ihmisten tietoisuutta.

Testamentilla voit tukea arvojesi mukaista maailmaa ja tehdä maailmasta paremman paikan eläimille. Emme ota toimintaamme tukia valtiolta tai suuryrityksiltä, vaan kaikki toimintamme rahoitetaan lahjoituksin ja jäsenmaksuin. Testamenttilahjoitus ohjautuu kokonaisuudessaan työhömme eläinten hyväksi, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä Oikeutta eläimille ei maksa perintöveroa. Käytämme kaikki meille lahjoitetut varat mahdollisimman kustannustehokkaasti eläinoikeustyöhön. 

Edunsaajan asemassa emme voi antaa neuvoja lainopillisiin asioihin liittyen. Jos harkitset muistavasi testamentissasi Oikeutta eläimille -järjestöä, voit saada kauttamme lakiasiantuntijan maksutonta ja luottamuksellista testamenttineuvontaa sähköpostitse.

Hänet tavoittaa osoitteesta: joonia.streng@strenglaki.fi 

Voit tilata kotiin tai ladata koneellesi maksuttoman testamenttioppaan, jossa kerromme lisätietoja testamentista. Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään. 

Vastaamme mielellämme muihin sinua askarruttaviin kysymyksiin testamenttiasi koskien, kuten millaista työtä testamenttilahjoituksesi avulla on mahdollista tehdä. 

Ota yhteyttä:

lahjoitukset@oikeuttaelaimille.fi

+358 44 313 2048
jenna ja lehmä vierekkäin

 

 

Tällä lomakkeella voit tilaa ilmaisen testamenttiesitteen kotiisi.