Lahjoita

Mihin lahjoituksia käytetään?

Jokainen lahjoitus käytetään työhön eläinten oikeuksien puolesta. Oikeutta eläimille tutkii eläinten oikeuksien toteutumista suomalaisessa eläintuotannossa, kampanjoi eläinten oikeuksien ja veganismin puolesta. Tiedotamme kanavissamme eläinten tilanteen ja oikeuksien kehityksestä kaikkialla maailmassa. 

Kerätyt varat käytetään laaja-alaiseen eläinoikeustyöhön, joka sisältää kampanjoinnin (mm. yritysvastuu ja Vegaanihaaste), tiedottamisen, aktivismin sekä vaikuttamis- ja tutkimustyön. Oikeutta eläimille toimii läheisesti yhteistyössä useiden eläinten asemaan vaikuttavien kansainvälisten ja kansallisten järjestöjen kanssa ympäri maailman.

Mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan?

Vuonna 1995 perustettu Oikeutta eläimille on osoittanut, että ihmiset haluavat muutosta eläinten kohteluun. Työmme ansiosta useat isot yritykset ovat luopuneet häkkikanaloissa tuotettujen munien käytöstä, useat muotitalot ovat luopuneet turkiksista. Olemme edesauttaneet eläinystävällisten elämäntapojen suosion merkittävää kasvua ja tuoneet esiin piilotettuja totuuksia eläintuotannosta. Tämä on vaikuttanut asenteisiin ja pelastanut tuhansien eläinten henkiä. Saavutuksemme eivät olisi mahdollisia ilman tukijoitamme, sillä me emme ota tukea valtioilta tai suuryrityksiltä.

Pelkästään olemalla tukijamme osoitat päätöksentekijöille, että olet huolissasi vallitsevasta eläinoikeutilanteesta ja haluat aktiivisesti muuttaa eläinten oloja kanssamme. Kun annamme lausuntoja medialle, on äänemme sitä vahvempi, mitä enemmän meitä on. Sinun kanssasi pystymme vaikuttamaan enemmän.

Lahjoitukseni:

€/kk

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi