Lahjoita

Keräys: Turkistarhauksen aika on ohi!

Auta meitä tuomaan turkistarhojen todellisuus katukuvaan! Tavoitteenamme on toteuttaa laaja katumainoskampanja Suomen suurimmissa kaupungeissa ja tarvitsemme sinun apuasi!

Suomen turkistarhoilla leviää lintuinfluenssaepidemia, mikä aiheuttaa huolta uuden maailmanlaajuisen pandemian mahdollisuudesta. Turkistarhaus on riskialtista koko yhteiskunnalle ja äärimmäisen julmaa eläimille. Tanskassa koronapandemian aikana turkistarhaus lakkautettiin tarhojen suuren tautiriskin takia. Suomen on nyt toimittava samoin ja lopetettava turkistarhaus. 

Nyt on aika toimia. Osallistu keräykseen – tuodaan yhdessä turkistarhauksen todellisuus katukuvaan! Jaa keräystä myös tuttavillesi! 

Kiitos sinulle, että välität! ❤️ 

Voit tukea kampanjaa ja lahjoittaa: 

🦊 Osallistumalla keräykseen! 
🦊 MobilePaylla, pikanumero 12079 (viestikenttään TURKIS) tai tämän linkin kautta.
🦊 Tilisiirron kautta FI26 5723 0220 4949 96, viitenumero 12344 
🦊 Soittamalla numeroon 0600 41988 (15€ + pvm/mpm) 

Keräyksen tavoitesummalla 10 000 € on mahdollista saada noin 200 mainospintaa ympäri Suomen isoja kaupunkeja. Nyt on erittäin tärkeää pitää laajasti yllä keskustelua turkistarhauksen julmuudesta ja pandemiuhasta. Turkistarhaus on kielletty jo 19 Euroopan maassa. Seuraavaksi tulee olla Suomen vuoro. 
Oikeutta eläimille on jo yli vuosikymmenen ajan tuonut julkisuuteen turkistarhojen todellisuuden kuvien ja videoiden avulla. Turkistarhauskiellon mahdollisuudesta alettiin puhua vakavasti vasta näiden kuvien noustua julkisuuteen. On aika saattaa tämä keskustelu loppuun ja vihdoin kieltää turkistarhaus. 

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää keräyksestä tai toiminnastamme, voit olla yhteydessä varainhankkijaamme jenna.kuronen@oikeuttaelaimille.fi. 

Lahjoitukseni:

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi