Haukotteleva naali

Mihin lahjoituksia käytetään?

Jokainen lahjoitus käytetään työhön eläinten oikeuksien puolesta. Oikeutta eläimille tutkii eläinten oikeuksien toteutumista suomalaisessa eläintuotannossa, vaikuttaa ihmisten yleiseen tietouteen eläinten oikeuksista ja veganismista tiedottamalla ja kampanjoinnilla. Tiedotamme omissa kanavissamme eläinten tilanteen ja oikeuksien kehityksestä kaikkialla maailmassa.

Kerätyt varat käytetään laaja-alaiseen eläinoikeus työhön, joka sisältää kampanjoinnin, tiedottamisen, aktivismin sekä vaikuttamis- ja tutkimustyön. Oikeutta eläimille toimii läheisesti ja yhteistyössä useiden eläinten asemaan vaikuttavien kansainvälisten ja kansallisten järjestöjen kanssa ympäri maailman.

Mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan?

Vuonna 1995 perustettu Oikeutta eläimille on osoittanut, että ihmiset haluavat muutosta eläinten kohteluun. Työmme ansiosta useat isot yritykset ovat luopuneet häkkikanaloissa tuotettujen munien käytöstä, useat muotitalot ovat luopuneet turkisten käytöstä, olemme edesauttaneet eläinystävällisten elämäntapojen suosion merkittävää kasvua, olemme tuoneet esiin piilotettuja totuuksia eläintuotannosta ja pelastaneet eläinten henkiä nostamalla ihmisten tietoisuutta. Saavutuksemme eivät olisi mahdollisia ilman tukijoitamme, sillä me emme ota tukea valtioilta tai suuryrityksiltä.

Olemalla tukijamme osoitat kotimaisille ja kansainvälisille päätöksentekijöille, että olet huolissasi vallitsevasta eläinoikeutilanteesta ja haluat aktiivisesti muuttaa eläinten oloja kanssamme. Kun annamme lausuntoja medialle, on äänemme sitä vahvempi, mitä enemmän meitä on. Sinun kanssasi olemme vahvempia.

Kissa

Mitä eri lahjoitusmuotoja meillä on tarjota sinulle?

Voit tukea meitä muutamalla eri tavalla:

Kuukausittainen tukijuus. Suurin osa tukijoistamme on kuukausitukijoita. Kuukausilahjoittajat mahdollistavat työmme jatkamisen ja suunnittelun. Pysyvien muutosten aikaansaamiseksi jatkuva tukesi on meille ratkaisevan tärkeä. Voit valita kuukausittaisen pankki- tai luottokorttiveloituksen, suoramaksun tai e-laskun.

Tukijäsenyys Tukijäsenyys maksaa 50 € vuodessa, ja mahdollistaa työmme jatkuvuuden yhdellä vuosittaisella maksulla.Ensimmäisen jäsenmaksusi maksat tilisiirrolla, ja tulevina vuosina saat laskun ja tukijäsenkortin postilla kotiin. Voit olla tukijäsen ja kuukausitukija yhtä aikaa.

Kertalahjoitus. Voit myös antaa halutessasi kertalahjoituksen – 100 €, 50 €, 25 € tai minkä tahansa summan, joka sinulle parhaiten sopii.

Testamentti. Oletko miettinyt, mitä haluat jättää tuleville ihmis- ja eläinsukupolville? Testamenttipäätöksen voi tehdä minkä ikäisenä tahansa.

Miksi tukesi on niin merkittävä?

Emme vastaanota yhteiskunnallista avustusta tai muuta suoraa tukea hallituksilta tai poliittisilta organisaatioilta. Näin ollen varmistamme puolueettomuutemme. Yrityksiltä saamamme tuki on vähäistä. Jos otamme tukea vastaan, selvitämme ko. organisaatioiden mahdolliset kytkökset eläintuotantoon.

Lahjoitusten vastaanottamisesta kertyy korkeintaan kohtuulliset kustannukset suhteessa lahjoituksen arvoon, eli toimimme äärimmäisen kustannustehokkaasti. Vältämme mm. paperilaskujen lähettämistä, jotta pystymme pitämään käsittelykustannukset alhaisina.

Ketunpentu kurkistaa oksan takaa

Miten suojelemme yksityisyyttäsi?

Noudattamme henkilötietolakia (523/1999) tietosuojaperiaatteissamme. Emme ikinä anna verkkosivuilla ja kampanjatapahtumissa kerättyjä yhteystietoja kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan käyttää omista kampanjoistamme ja työstämme tiedottamisen. Tietoja ei luovuteta Oikeutta eläimille -yhdistyksen ulkopuoliseen käyttöön. Tukijarekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta.

Miten voit muuttaa tukisummaa tai perua lahjoituksen?

Lahjoituksen tukisummaa on mahdollista korottaa,  laskea, tai peruuttaa kokonaan ottamalla yhteyttä palveluun tukijoillemme: 044 722 3351 tai lahjoitukset@oikeuttaelaimille.fi. Näin saat apua kaikkiin kuukausilahjoituksiin tai tukijäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Miten ilmoitat yhteystietojen muutoksesta? 

Voit ilmoittaa kaikista lahjoittamiseen liittyvistä muutoksista lahjoittajapalveluun: 044 722 3351 / lahjoitukset@oikeuttaelaimille.fi. Tämä koskee osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostin tai muiden yhteystietojen muutoksia, lahjoituksen määrän tai eräpäivän muutoksia tai mitä tahansa muita kysymyksiä, joihin et löydä vastauksia tältä sivulta. Autamme sinua mielellämme.

Mitä tapahtuu, jos et pysty maksamaan tukea?

Mikäli sinulla on käytössä toistuva korttimaksu ja veloitus kortilta ei onnistu sovittuna päivänä, yritämme veloitusta uudestaan kahtena seuraavana pankkipäivänä, minkä jälkeen maksu raukeaa. Jos sinulla on käytössä automaattinen e-laskutus, ja laskun tiedot eivät täyty, pankki pyytää sinulta erikseen vahvistusta uuteen maksuun.

Tukijuuteesi ei vaikuta se, jos kuukausittainen lahjoituksesi jää syystä tai toisesta joskus maksamatta. Tukesi ei kerry tai muutu suuremmaksi vaikka veloitus ei aina onnistuisikaan vaan lähetämme sinulle vain uuden laskun seuraavana laskutuspäivänä.