Lahjoita

Turkistarhojen salakuvaukset paljastavat eläinten olot

Katso videolta miten ja miksi salakuvauksia tehdään, ja miksi Suomi on jäänyt eläinsuojelun takapajulaksi.

Turkistarhojen salakuvaukset ovat nostaneet eläinten olot Suomessa kansainvälisiin uutisiin. Kuvia Suomen tarhoilta on julkaistu lehdissä ympäri maailman. Samalla yhä useammat valtiot ovat kieltäneet turkiseläinten häkkikasvatuksen. Lisäksi monet kaupungit ja osavaltiot - muun muassa Kalifornia - ovat kieltäneet turkisten myynnin kokonaan.

Suomessa eläinsuojelun kehitys sen sijaan näyttää pysähtyneen lähes täysin. Turkistarhoja koskeva asetus on ollut tekeillä jo vuosikausia, samoin eläinsuojelulain kokonaisuudistus. 

 

Videon turkistarhakuvat on otettu kesällä 2020 turkistarhoilla Pohjanmaan maakunnissa. Voit katsoa lisää kuvia Flickr-sivuiltamme. Kuvia on julkaistu myös esimerkiksi brittiläisessä Mirror-lehdessä.

Voit lukea lisää salakuvauksista esimerkiksi Eläintehtaat-valokuvakirjasta.

Voit myös auttaa meitä tuomaan eläintuotannon ongelmia päivänvaloon ja toimimaan turkistarhausta vastaan ryhtymällä tukijaksi:

Olen mukana!

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi