Lahjoita

Oikeutta eläimille

Oikeutta eläimille haluaa parantaa eläinten asemaa yhteiskunnassa. Järjestö kyseenalaistaa ihmisten harjoittaman eläinten hyväksikäytön. Ihmisten ja eläinten suhteen tulee perustua vastavuoroisuuteen yksipuolisen hyödyntavoittelun sijaan. Eläimet ovat tuntevia ja tietoisia olentoja, joilla on oikeus elämään ja omaehtoisuuteen.

1. Kansalaisvaikuttaminen. Herätämme keskustelua, koulutamme ja tuomme yhteen jatkuvasti uusia toimijoita ja aktivisteja – näin vaikutamme ruohonjuuritasolla ja painostamme päättäjiä toimimaan eläinten puolesta.

2. Yrityksiin vaikuttaminen. Keskustelemme ja annamme yrityksille vaihtoehtoja eläinnäkökulman huomioimiseksi työssään.

3. Eläinten olojen paljastaminen. Eläinten oikeuksia rikotaan usein suljettujen ovien takana. Tuomme jatkuvasti esiin eläintuotannon piilotettuja totuuksia.

4. Asenteisiin vaikuttaminen. Edistämme kasvissyöntiä ja vaikutamme asenteisiin eläimiä kohtaan – järjestämme muun muassa huippusuosittua Vegaanihaastetta.

Oikeutta eläimille on perustettu vuonna 1995. Järjestöllä on useita toimintaryhmiä eri puolilla maata. Mukaan toimintaan voivat tulla kaikki yhdistyksen päämääriä ja toimintatapoja kannattavat ihmiset.

Näkyvin osa toimintaamme on eläintuotannon ja teurastamoiden olojen nostaminen julkisuuteen. Toimimme myös ruohonjuuritasolla: järjestämme tapahtumia, puhumme kouluilla, jaamme lentolehtisiä, järjestämme mielenosoituksia.

Oikeutta eläimille ei hyväksy sukupuoleen, ihonväriin, ikään tai seksuaaliseen suuntautumiseen perustuvaa syrjintää ja on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi