Lahjoita

Pizza Hut ja Taco Bell: Lopettakaa eläinten julman kohtelun tukeminen!

YUM! Brandsin omistamat Pizza Hut ja Taco Bell ovat vastuussa miljoonien munijakanojen kasvattamisesta ahtaissa ja likaisissa häkeissä. 

Häkkikasvatuksessa kanat joutuvat elämään pienissä ja täyteen ahdetuissa häkeissä, joissa niillä ei ole riittävästi tilaa liikkua tai edes levittää siipiään. Kanat jäävät usein raajoistaan kiinni häkin rakenteisiin, mistä aiheutuu niille luunmurtumia, epämuodostumia ja suurta höyhenkatoa.
Osa huonokuntoisista kanoista talloutuu kuoliaaksi häkkitovereidensa jalkoihin. Ne, jotka eivät kuole ennenaikaisesti kärsimystä aiheuttavien kasvatusolojen seurauksena, joutuvat viettämään elämänsä häkeissä kuolleiden lintutovereiden maatessa niiden jaloissa.

Tuhannet yritykset ympäri maailman ovat hylkäämässä häkkikananmunat. Maailman suurimpiin yrityksiin lukeutuvat Burger King, Tim Hortons, Popeyes, Unilever, Nestle, Aldi, InterContinental Hotels, Sodexo, Marriott, Wyndham, Compass Group, Shake Shack, Famous Brands, Costa Coffee, ja Barilla ovat jo tehneet globaalin sitoumuksen häkkikananmunista luopumiseksi. Jopa pikaruokaketjut ja lemmikkieläinruokaa myyvät yritykset luopuvat häkeistä. 

Yum! Brands kertoo olevansa sitoutunut ’’rakentamaan globaaleja ja ikonisia brändejä, joihin ihmiset luottavat’’. Kuluttajat ympäri maailman ovat kuitenkin menettämässä luottamuksensa, kun Yum! Brandsin omistamat Pizza Hut ja Taco Bell jatkavat miljoonien eläinten kärsimyksestä hyötymistä.

Allekirjoita vetoomus ja vaadi, että Pizza Hut ja Taco Bell luopuvat häkkikananmunista!