Lahjoita

Pizza Hut ja Taco Bell: Lopettakaa eläinten julman kohtelun tukeminen!

Yum! Brandsin omistamat Pizza Hut ja Taco Bell ovat vastuussa miljoonien kanojen kasvattamisesta ahtaissa ja likaisissa häkeissä. 

Häkkikasvatuksessa kanat joutuvat elämään pienissä ja täyteen ahdetuissa häkeissä, joissa niillä ei ole riittävästi tilaa liikkua tai edes levittää siipiään. Kanat myös jäävät usein raajoistaan kiinni häkin rakenteisiin, mistä aiheutuu niille luunmurtumia, epämuodostumia ja höyhenkatoa. Osa huonokuntoisista kanoista talloutuu lopulta kuoliaaksi häkkitovereidensa jalkoihin. Ne, jotka eivät kuole ennenaikaisesti kärsimystä aiheuttavien kasvatusolojen seurauksena, joutuvat viettämään elämänsä häkeissä kuolleiden lintutovereiden maatessa niiden jaloissa.

Tuhannet yritykset ympäri maailman ovat hylkäämässä häkkikananmunat. Maailman suurimpiin yrityksiin lukeutuvat Burger King, Tim Hortons, Popeyes, Unilever, Nestle, Aldi, InterContinental Hotels, Sodexo, Marriott, Wyndham, Compass Group, Shake Shack, Famous Brands, Costa Coffee ja Barilla ovat jo tehneet maailmanlaajuisen sitoumuksen häkkikananmunista luopumiseksi. Jopa lemmikkieläinruokaa myyvät yritykset luopuvat häkeistä. 

Yum! Brands kertoo olevansa sitoutunut ’’rakentamaan maailmanlaajuisia ja ikonisia brändejä, joihin ihmiset luottavat’’. Asiakkaat ympäri maailman ovat kuitenkin menettämässä luottamuksensa, kun Yum! Brandsin omistamat Pizza Hut ja Taco Bell jatkavat miljoonien eläinten kärsimyksestä hyötymistä.

Allekirjoita vetoomus ja vaadi, että Pizza Hut ja Taco Bell jättävät häkit historiaan!