Vaadi Burberrya luopumaan turkiksista!

Ti, 17 Huh 2018 - 14:04
Ti, 17 Huh 2018 - 14:04

Turkiseläinten olot tarhoilla ja kuvat jättikokoisiksi jalostetuista ketuista ovat järkyttäviä. Kansainvälisillä muotimerkeillä on vastuu näyttää tietä ja luopua eläimille kärsimystä aiheuttavista materiaaleista. Useat muotitalot ovat jo luopuneet turkiksista. Me allekirjoittaneet pyydämme myös Burberryä lopettamaan eläinten kärsimyksen tukemisen ja luopumaan turkisten käytöstä!

*
*
*
Saatamme ottaa yhteyttä ja kertoa vetoomuksesta. Voit halutessasi jättää tämän tyhjäksi.

Oikeutta eläimille -yhdistyksen uudet kuvat turkistarhoilta osoittavat, että jättikettujen kärsimys jatkuu edelleen. Kuvissa näkyy jättimäisiksi jalostettuja ja syötettyjä eläimiä, joista monilla on silmätulehduksia. Löysä nahka, poimuttunut iho, taipuneet jalat sekä ahtaat häkkiolot aiheuttavat äärimmäistä kärsimystä eläimille. Tarhatut naalit voivat painaa jopa yli 20 kiloa, kun luonnonvarainen naali painaa vain 3─5 kiloa.

Viime vuonna julkaistiin kohua herättäneitä kuvia jättiketuista. Kuvat Suomen turkistarhojen jättimäisiksi jalostetuista ja syötetyistä ketuista levisivät yli 50 maan tiedotusvälineisiin. Viime syksyllä julkaistujen kuvien jälkeen monet tunnetut muotijätit kuten Gucci, Versace ja Michael Kors ilmoittivat luopuvansa turkisten myynnistä. Allekirjoita vetoomus ja vaadi myös Burberryä lopettamaan eläinten kärsimyksen tukeminen ja luopumaan turkisten käytöstä!