Starbucks: lopettakaa kanojen kärsimyksen tukeminen!

La, 21 Huh 2018 - 18:04

Starbucks väittää välittävänsä sosiaalisen vastuun kantamisesta. Tämä vastuu ei kuitenkaan näytä koskevan miljoonia munijakanoja, jotka kärsivät Starbucksin globaalissa tuotantoketjussa.

Starbucks on kieltäytynyt lopettamasta tukeaan tiloille, jotka pitävät kanoja ahtaissa häkeissä. Häkkikanaloiden häkit ovat niin ahtaita, etteivät kanat mahdu toteuttamaan luonnollista käyttäytymistään.

Me allekirjoittaneet vaadimme Starbucksia luopumaan kärsimystä aiheuttavista häkkimunista tuotantoketjussaan maailmanlaajuisesti!

*
*
*
Saatamme ottaa yhteyttä ja kertoa vetoomuksesta. Voit halutessasi jättää tämän tyhjäksi.

 

Sadat yritykset ympäri maailmaa ovat hylänneet häkit. Eräät maailman suurimmista yrityksistä ovat tehneet päätöksen luopua kärsimystä aiheuttavasta kanojen häkkikasvatuksesta kaikessa toiminnassaan maailmanlaajuisesti. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi General Mills, Unilever, Nestle, Lidl, Aldi, Wyndham Worldwide, InterContinental Hotels, Aramark, Sodexo, Mondelez ja Compass Group. Jopa halvat pikaruokalat ja yhdysvaltalaiset vankilat ovat luopumassa häkkikanaloiden munien käytöstä. Starbucks ei kuitenkaan ei ole liittynyt liikkeeseen eläinten paremman kohtelun puolesta globaalilla tasolla.

Starbucks väittää olevansa johtava yritys vastuun kantamisessa, mutta se on jäänyt jälkeen eläinten hyvinvoinnissa. Starbucksin on nyt kannettava vastuuta ja luovuttava pahimmista tehotuotannon muodoista tuotantoketjussaan.

Allekirjoita vetoomus ja kerro Starbucksille, että kieltäydyt ostamasta yrityksen tuotteita kunnes se sitoutuu lopettamaan kärsimyksen tuottamisen häkkikanoille.