Kaupat ja ravintolat: luopukaa hanhenmaksasta!

Ti, 12 Maa 2019 - 21:03

Hanhenmaksantuotanto aiheuttaa valtavaa kärsimystä eläimille pelkän ylellisyystuotteen vuoksi. Uusi video paljastaa, miten hanhia pakkoruokitaan, kunnes ne sairastuvat. Eläinten kohtelu on karua ja julmaa.

Me allekirjoittaneet vaadimme kauppoja ja ravintoloita luopumaan pakkosyötetyn hanhen- ja ankanmaksan käytöstä ja myynnistä.

*
*
*
Saatamme ottaa yhteyttä ja kertoa vetoomuksesta. Voit halutessasi jättää tämän tyhjäksi.

Hanhenmaksatilan työntekijän salaa kuvaama video näyttää, millaisia kärsimyksiä hanhet joutuvat kokemaan. Video on kuvattu vaatteiden alle piilotetulla kameralla hanhenmaksatilalla Ukrainassa. Videon kuvannut työntekijä halusi paljastaa maailmalle, miten lintuja kohdellaan hanhenmaksantuotannossa.

Video näyttää, miten lintuja heitellään väkivaltaisesti rekan lavalta häkkeihin ja miten niitä pakkosyötetään tunkemalla öljytty ruokintaputki lintujen kurkkuun. Pakkoruokinnassa vammautuneet linnut jätetään kärsimään. Kuolleita lintuja on tilalla kasoittain.

Lintujen pakkosyöttöä pidetään niin julmana, että se on kielletty Suomessa. Hanhenmaksatuotteita kuitenkin myydään esimerkiksi Stockmannin Food marketissa. Sitä käytetään myös useissa ravintoloissa.

Katso video hanhitilalta: