Lahjoita

Vetoomus Kiinalle: villieläinten kaupallinen kasvatus, kauppa ja myynti kiellettävä

Toteutamme tämän vetoomuksen yhdessä Kiinassa toimivan yhteistyöjärjestömme ACTAsian kanssa. Vetoomuksen nimet liitetään ACTAsian keräämään samansisältöiseen vetoomukseen ja toimitetaan Kiinan korkeimmalle lakiasäätävälle elimelle, Kiinan kansankongressille.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Kiina kieltää villieläinten kasvattamisen vankeudessa kaikkiin kaupallisiin tarkoituksiin, villieläintorit sekä villieneläinten ja niiden osien syömisen ja kaupan.


Koronaviruksen leviäminen nostanut villien eläinten suojelun ja luonnon monimuotoisuuden keskustelunaiheeksi. Helmikuun 17. Kiinan kansankongressin Pysyvä komitea ilmoitti luonnostelevansa päätöstä villieläinten kaupan kiellosta. Päätöksen tarkoitus on lopettaa villien eläinten syöminen ja parantaa ihmisten terveyttä ja turvallisuutta Kiinassa.

Me kiitämme Kansankongressia näihin kiireellisiin toimiin ryhtymisestä, mutta tarvitsemme kaikkien tukea sille vaatimukselle, että Kiina panee toimeen villieläinten suojelua koskevan lainsäädännön.

Ole mukana osoittamassa kansainvälisen yhteisön tukea sille, että Kiinan kansankongressi kieltää villieläinten kasvattamisen vankeudessa kaikkiin kaupallisiin tarkoituksiin, villieläintorit sekä villieneläinten ja niiden osien syömisen ja kaupan. 

Pyydämme Kiinaa laajentamaan viimeaikaista villieläinten syömisen kieltoa koskemaan kaikkia ruoaksi, turkiksiksi tai perinteisen kiinalaisen lääketieteen tuotteiksi käytettäviä 54 lajia, jotka tällä hetkellä eivät kuulu suojelun piiriin.

Allekirjoita nyt ja vaadi villieläinten kaupallisen hyväksikäytön lopettamista Kiinassa! Kiitos kun olet mukana luomassa myötätuntoisempaa maailmaa!

 

Animal Equality -järjestön video Kiinan villieläintoreilta – emme suosittele helposti järkyttyville. 
Yläkuva: TeflSearch / Creative Commons

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi