Lahjoita turkisten­vastaiseen työhön

Julkaisemamme videot turkistarhoilta ovat tuoneet julkisuuteen kettujen sairaalloisen ylijalostuksen. Kuvat ovat herättäneet huomiota tiedotusvälineissä ympäri Pohjoismaita.

Vain lahjoitusten avulla pystymme jatkamaan turkistarhauksen vastaista työtä. Sinun tukesi on siis äärimmäisen tärkeää.

 

Kanoja häkissä

Mihin lahjoituksesi käytetään?

Jokainen lahjoitus käytetään ennen kaikkea työhön eläinten puolesta, kuten kampanjointiin, tiedottamiseen sekä mielipidevaikuttamiseen. Me tutkimme ja välitämme yleisön nähtäville meille toimitettua materiaalia eläinten hyväksikäytöstä ja työskentelemme eläinten hyväksikäytön estämiseksi.

Kettu

Mikä on paras tapa tukea?

Kuukausilahjoittaminen mahdollistaa sen pitkäjänteisen työn, jota eläinten oikeuksien puolustaminen vaatii. Voit tehdä myös kertalahjoituksen tai liittyä tukijäseneksemme. Jos olet jo miettinyt, mihin suuntaan haluat maailman kehittyvän tulevaisuudessa, ehkäpä voisit harkita eläinten muistamista testamentissasi?

Mietitkö myös muita tukimuotoja meille, mutta et löydä sopivaa? Voit ottaa suoraan yhteyttä varainhankintaamme: +358 44 722 3351 tai lahjoitukset@oikeuttaelaimille.fi

Banderolli tekstillä "Unissani olen vapaa"

Haluatko auttaa muillakin tavoilla?

Suuri osa Oikeutta eläimille -yhdistyksen työstä tehdään vapaaehtoisvoimin. Haluatko edistää toimintaamme myös aktivismilla?