Lahjoita

PELAS­TETAAN ELÄIN­KOKEETON KOSME­TIIKKA

Allekirjoita eurooppalainen kansalaisaloite ja auta lopettamaan kivuliaat ja turhat eläinkokeet.

Allekirjoita kansalaisaloite nyt!

Eläimet kärsivät ja kuolevat kivuliaissa kokeissa

Joka vuosi noin 10 miljoonaa eläintä kuolee kivuliaissa kokeissa Euroopassa. Kuitenkin alle 10% kokeisiin perustuvista lupaavista löydöksistä johtaa kliinisiin tutkimuksiin 20 vuoden kuluessa.

EU on kieltänyt kosmetiikan eläinkokeet, mutta nyt uusilta kosmetiikan ainesosilta ollaan vaatimassa eläimillä tehtyjä kokeita. Lupaus siitä, että kaikki kosmetiikka olisi eläinkokeetonta vuoteen 2013 mennessä on rikottu.

On tärkeää, että siirrymme eläinkokeettomaan tieteentekemiseen niin pian kuin mahdollista. Muuten viivästytämme tieteen kehitystä, hukkaamme resursseja ja aiheutamme eläimille valtavasti kärsimystä.

  Yhdessä voimme luoda Euroopan ilman eläinkokeita

  Jos haluat olla mukana luomassa eläinkokeetonta tulevaisuuta, allekirjoita eurooppalainen kansalaisaloite, joka vaatii Euroopan komissiota

  • Vahvistamaan ja suojaamaan kosmetiikan eläinkoekieltoa
  • Muuttamaan EU:n kemikaalilainsäädäntöä niin, että kivuliaat toksisuuskokeet loppuisivat
  • Sitoutumaan konkreettiseen suunnitelmaan eläinkokeettomaan tieteeseen siirtymiseksi

  TULE TEKEMÄÄN HISTORIAA

  - ALLEKIRJOITA ALOITE!

  Allekirjoita nyt!

  Kun klikkaat nappia, ohjaamme sinut turvalliselle Euroopan unionin verkkosivulle, jossa vahvistat allekirjoituksesi EU:n kansalaisaloitesäädösten mukaisesti.

  Valitse sivulta aluksi kieli (oikeasta yläkulmasta) ja sen jälkeen kansalaisuutesi valikosta. Tämän jälkeen täytä omat tietosi avautuvalle lomakkeelle.

  Jos saamme kasaan miljoona allekirjoitusta EU:n laajuisesti, komissio on velvoitettu käsittelemään aloitetta. Allekirjoituksesi otetaan huomioon vain, mikäli täytät kaikki lomakkeen vaatimat kentät ja osoitat olevasi EU:ssa äänioikeutettu kansalainen.

   

  Sivun kani- ja koirakuvat: Cruelty Free International / Carlota Saorsa. Rottakuvat: PeTA.

  Pysy ajan tasalla!

  Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

  Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

  Ota meihin yhteyttä

  Oikeutta eläimille
  Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
  00500 Helsinki

  044 722 3351 (klo 9-17)
  044 722 3352 (tiedotusvälineet)

  info@oikeuttaelaimille.fi