Joululahja ystävällesi – ja eläimille ❤️

Anna läheisellesi tänä jouluna tavaran sijaan kaunis aineeton lahja, joka ilahduttaa takuulla jokaisen eläinten ystävän mieltä – ja vie samalla eteenpäin eläinten oikeuksia.

Oikeutta eläimille -järjestön aineettomat lahjat ovat eettinen hyvänmielen lahja, joilla kerrot läheisellesi, että olet muistanut hänen lisäkseen eläimiä tänä jouluna.

Taitettavien korttien sisällä lukee ”Olen lahjoittanut puolestasi __ euroa Oikeutta eläimille -järjestön tekemään eläinoikeustyöhön.” Toinen sisäsivu on tyhjä, jotta voit kirjoittaa siihen omat terveisesi.

Kaikki kerätyt varat käytetään järjestön kampanjointiin ja työhön. Kauniiden naaliaiheisten korttien taide on saatu lahjoituksena Ulla Thynelliltä ja Eero Lampiselta. Voit ostaa kortin haluamallesi summalle 10 €:sta ylöspäin. Postitamme kortin sinulle antamasi osoite- ja nimitietojen mukaan. Voit tilata kortin myös digitaalisena, toimitamme sen antamaasi sähköpostiosoitteeseen viipymättä.

Ulla Thynellin naalikortti on kuin suoraan talvisesta satumaailmasta. Voit käydä ihailemassa lisää Ullan taidetta täältä: ullathynell.com.

Naalit ovatkin liki satuolennon kaltaisia Suomen luonnossa tänä päivänä, vaikka elävätkin niin kovin runsaslukuisina tarhoilla.

Ostamalla Ullan kuvittaman kauniin naalikortin tuet työtämme, jonka yksi olennaisista visioista on tavata naaleja todennäköisemmin talvisessa satumetsässä kuin tarhalla. Yhdessä pystymme tekemään eläinten hyväksi enemmän.

Eero Lampisen naali on vapautunut kahleistaan, ja tästä on piikkilangan pätkä suussa muistona. Käy katsomassa Eero muita töitä täältä: eerolampinen.com.

Koska emme voi luottaa siihen, että kaikki naalit olisivat näin neuvokkaita, täytyy meidän yhdessä tehdä naalien hyväksi hiukan töitä.

Ostamalla Eeron kuvittaman kortin tuet työtämme, jonka tavoite on tulevaisuus, jossa naaleja nähtäisiin useammin leikkivän luonnossa kuin häkkiin teljettynä. Yhdessä pystymme tekemään eläinten hyväksi enemmän.

Pro tip! Tilaa kortti kotiisi, jos haluat kirjoittaa sen sisälle omat terveisesi lahjan saajalle! Kortin toinen sisäsivu on tyhjä. Jos tilaat kortin 18.12.2019 tai sen jälkeen, riippuu perille ehtiminen postista. Suosittelemme tilaamaan digitaalisen kortin jos haluat olla 100% varma, että kortti ehtii perille.

Rahankeräyslupa: Oikeutta eläimille -tukiyhdistys ry
Voimassa 1.1.2018 - 31.12.2019 koko Suomen alueella
Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Luvan numero on RA/2017/1352

Lahjoitustili: FI26 5723 0220 4949 96