Lahjoita

Vaadi yrityksiä luopumaan häkki­munista.

Häkkikanaloissa munijakanalla on vain noin A4-arkin verran elintilaa. Lintujen kasvattaminen häkeissä on luonnotonta ja aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä.

Lukuisat yritykset ovat sitoutuneet luopumaan häkkikananmunien käytöstä. Päivittäistavarakaupoista Lidl on luopunut jo häkkikananmunista ja S-ryhmä luopuu niistä kokonaan vuoteen 2026 mennessä. Kesko puolestaan luopuu häkkimunista kokonaisten kuorimunien osalta vuoteen 2025 mennessä.

Kanalla ei ole häkissä mahdollisuutta luonnolliseen käyttäytymiseen ja liikkumiseen. Kuvittele maailma ilman häkkejä, se on pian täällä.

Paikalliskampanjat

#häkitön-kampanja työskentelee paikallisesti toimivien yritysten kanssa ja rohkaisee ihmisiä lähellä olevia ravintoloita, kauppoja ja ruoanvalmistajia tekemään eläinystävällisiä päätöksiä.

Lue lisää #häkitön-kampanjasta!

Sitoutuneet yritykset

Lukuisat yritykset ovat päättäneet lopettaa häkkikanaloissa tuotettujen kananmunien käytön. Meidän työmme on parantanut tuhansien munijakanojen elämänlaatua.

Auta meitä tekemään häkeistä historiaa!

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
Vilhonvuorenkatu 7-9 C th 4
00500 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi