Ihanan helppoa kasvisruokaa -nettikurssi

Ti, 28 Hel 2017 - 15:02

Haluatko herkullista ja täyttävää kasvisruokaa, jonka valmistaminen vie aikaasi vain 10 minuuttia? Tämä nettikurssi opettaa miten.

Kurssin tekijä, Kati White, on 20 vuotta kasviskokkailua harrastanut, rauhallisia hetkiä arvostava perheenäiti. Kurssilla opetetaan, miten tehdä hyvää kasvisruokaa mahdollisimman vähällä työllä.

Tämä kurssi sopii kiireisiin arki-iltoihin ja on suunniteltu helpottamaan elämääsi.

Kati kertoo:

”Arjen kiireissä tuskailin liian usein seuraavaa: Päivän ruokaa ei ollut mietittynä, einekset houkuttelivat helppoudellaan ja samat ruokalajit pyörivät pöydässä liian usein. Halusin muuttaa asiaa. Tavoitteena oli saada aikaan monin tavoin hyvää ruokaa mahdollisimman vaivattomasti.

Tavoitteenani on tarjota mahdollisimman helppo tie herkullisen ja täyttävän kasvisruoan pariin. Tämä kurssi sopii kiireisiin arki-iltoihin ja on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Kurssilla opit paljon erilaisten kasviproteiinien käytöstä, kasvisruokien maustamisesta sekä kokkailun nopeuttamisesta. Tervetuloa mukaan!”
 

Kurssilla saat valmiin neljän viikon päivällissuunnitelman, jossa:

  • Kaikki reseptit sisältävät proteiiniosan.
  • Kaikki reseptit ovat helppoja valmistaa (5-15 min aktiivinen työmäärä).
  • Kaikki reseptit ovat 100 % kasvisruokaa.
  • Kaikki reseptien raaka-aineet ovat saatavilla tavallisista hyvin varustelluista ruokakaupoista.
  • Resepteillä valmistettujen ruokien maut ja raaka-aineet ovat monipuolisia ja vaihtelevia.
  • Osa resepteistä on suunniteltu sarjaksi siten, että ateriassa hyödynnetään edellispäivien kokkailuja.

Reseptit (28) ja viikkokohtaiset ostoslistat kuuluvat kurssin materiaaleihin.
 

Kun ostat kurssin alla olevan linkin kautta, tuet samalla Oikeutta eläimille -yhdistyksen toimintaa. Linkin kautta ostettujen kurssien tuotoista lahjoitetaan 40 % Oikeutta eläimille -yhdistykselle. Lähde oppimaan uutta ja tekemään samalla hyvää!

Kurssi maksaa 39,90 euroa ja se on saatavilla verkossa vähintään 31.7.2017 asti.

Osta kurssi

 

Jos olet jo kokeneempi kokkaaja ja haluat koko kurssin sijaan hankkia vain kurssilla jaettavan neljän viikon päivällissuunnitelman reseptit, onnistuu se alla olevan linkin kautta. Päivällissuunnitelma maksaa 19,90 euroa.

Osta reseptit