Hae vaikuttaja­koulutukseen!

Ti, 05 Hel 2019 - 14:02

Syvennä osaamistasi eläinoikeusteemoista Vaikuttajakoulutuksessa!

Kiinnostaako eläinoikeus- ja vaikuttamistyö? Haluatko kehittyä johtajana ja saada oppeja kokeneilta eläinoikeusvaikuttajilta? Johdatko paikallisryhmää, otatko vetovastuuta tapahtumien ja mielenosoituksien järjestämisestä tai onko sinulla vaikkapa motivaatiota tarttua vastuutehtäviin? Jos vastasit kyllä, tämä koulutus on tarkoitettu sinulle!

Vaikuttajakoulutus alkaa maaliskuussa 2019 ja koulutuksen osallistujille ilmoitetaan 20.2.2019. Pääset täyttämään hakulomakkeen täältä. Hakuaikaa jatkettu 26.2.2019 saakka.

Hakemalla koulutukseen sitoudut osallistumaan koulutusviikonloppuihin, jos sinut valitaan. Koulutuksen suorittaneille jaetaan diplomi Oikeutta eläimille -järjestön 2019 syysleirillä.

Mikä on Vaikuttajakoulutus?

Vaikuttajakoulutus keskittyy itsetuntemukseen, arvopohjaiseen ja tulostavoittelliseen vaikuttamiseen ja syventämään osaamistasi eläinoikeus- ja vaikuttamistyöstä.

Koulutuksen tarkoituksena on:

  • Tarjota jatkokoulutusta eläinoikeusjärjestöissä ja yhteisöissä toimiville tekijöille

  • Tarjota jatkokoulutusta johtamisesta ja ryhmien vetämisestä

  • Kehittää vaikuttamistyön taitoja ja tarjota eväät kestävälle eläinoikeustyölle

  • Tuoda eläinoikeustyötä tekevät aktiivit yhteen

Voit hakea koulutukseen jos…

  • Sinulla on (tai hakeudut) johtamistehtävä(ään), jossa voit soveltaa koulutuksessa oppimiasi asioita. Johtamistehtävä voi olla esimerkiksi projektin vetovastuu, kampanjakoordinointi, paikallisryhmän vetäminen tai muu.

  • Olet motivoitunut kehittämään itseäsi koordinaattorina ja organisaatio taitojasi järjestössä

  • Haluat syventää osaamistasi eläinoikeusteemoissa ja vaikuttamistyössä

  • Sinulla on entuudestaan kokemusta eläinoikeustyöstä ja olet ollut aktiivinen, jossain eläinoikeusjärjestössä/liikkeessä.

Huom. Hakijan ei tarvitse olla Oikeutta eläimille -järjestön aktiivi. Toivomme, että kurssin avulla osallistujat kuitenkin saavat mahdollisuuden tutustua paremmin Oikeutta eläimille -järjestön toimintaan ja liittyvät toimintaan. Vähintään puolet kurssiin valituista ovat aktiivisia Oikeutta eläimille -järjestön toiminnassa.

Koulutusviikonloput:

pe-su 15.–17.3.2019

pe-su 5.–7.4.2019

pe-su 3.–5.5.2019

pe-su 7.–9.6.2019

Koulutusviikonloput alkavat päivällä ja päättyvät viimeisen kurssipäivän iltapäivänä. Koulutusviikonloput järjestetään Helsingissä. Koulutuksissa opittua täydennetään ja syvennetään välitehtävillä, jotka ankkuroivat opitut teemat osallistujan omaan organisaatioon ja johtamistehtävään. Lisäksi koulutukseen sisältyy mentorointiohjelma, jossa jokainen osallistuja saa oman mentorin. Mentorin kanssa tavataan neljä kertaa. Koulutuksen kieli on suomi.

Koulutuksen omavastuuosuus

Koulutuksen hinta osallistujalle on 100 €. Hintaan sisältyy koulutus (koulutusviikonloput, syventävät tehtävät, mentoriohjelma) sekä ruoka, matkustus ja majoitus (hotellissa jaettu huone) lähiopetusjaksoilla. Osallistujamaksun voi maksaa erissä olemalla yhteydessä koulutuksen järjestäjään.

Hakulomake

Pääset täyttämään hakulomakkeen täällä. Onnea matkaan!

Kysyttävää?

Yhteyshenkilö

Linda Nyholm

Oikeutta eläimille

linda.nyholm@oikeuttaelaimille.fi