Lahjoita

Burger King: Kanna vastuusi

Burger Kingin on aika lopettaa kanojen häkkikasvatuksen tukeminen. Allekirjoita vetoomus ja vaadi Burger Kingiä sekä saman konsernin Tim Hortonsia ja Popeyesia luopumaan häkkikananmunista maailmanlaajuisesti.        

Burger King väittää, että sen yritysvastuuseen “sisältyy kaikkien toimintojemme vaikutusten tarkastelu”. Mutta kun kyseessä on eläinten hyvinvointi, Burger Kingiä kiinnostavat voitot enemmän kuin miljoonien munivien kanojen kärsimys.

Burger King on kieltäytynyt lopettamasta sellaisen tuotannon tukemista, jossa kanat suljetaan pieniin, likaisiin häkkeihin. Nämä häkit ovat niin pieniä ja täynnä lintuja, että kanat eivät voi mitenkään toteuttaa luonnollisia käyttäytymistarpeitaan. 

Katso video kananmunien tuotannosta. Video ei sovellu herkimmille.

Sadat yritykset ympäri maailmaa ovat hylänneet häkeissä tuotetut munat. Monet maailman suurimmista yrityksistä, kuten Unilever, Nestle, Aldi, InterContinental Hotels, Sodexo, Mondelez, Compass Group, Shake Shack, Famous Brands, Costa Coffee ja Barilla, ovat tehneet maailmanlaajuisesti sitoumuksia julman häkkikananmunien tuotannon lopettamiseksi. 

Jopa monet pikaruokaravintolat ja Yhdysvaltain ja Suomen vankilat ovat siirtymässä pois tästä kamalasta käytännöstä. Myös Hesburger on päättänyt luopua häkkikananmunista. 

Burger King on jäänyt jälkeen eläinten hyvinvointia koskevassa vastuullisuustyössä. Maailma odottaa nyt Burger Kingin kantavan vastuunsa eläinten hyvinvoinnista. VihdoinKING!

Pysy ajan tasalla!

Päivitykset suoraan sähköpostiisi!

Oikeutta eläimille -yhdistyksen sähköpostilistalla saat uusimmat tiedot toiminnasta, kampanjoista ja mahdollisuuksista auttaa eläimiä! Lähetämme sähköpostia ajankohtaisen tilanteen mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Ota meihin yhteyttä

Oikeutta eläimille
PL 362
00131 Helsinki

044 722 3351 (klo 9-17)
044 722 3352 (tiedotusvälineet)

info@oikeuttaelaimille.fi